Avocatul Alexandru Chiciu a revenit în țară și-l vizitează în arest pe Sorin Oprescu

07 Sep 2015
Avocatul Alexandru Chiciu a revenit în țară și-l vizitează în arest pe Sorin Oprescu
Alexandru Chiciu, avocatul primarului Sorin Oprescu, a revenit în țară după ce și-a întrerupt concediul de odihnă, și își vizitează clientul în arestul central al Poliției Capitalei. Chiciu, care a intrat la vorbitor, a declarat presei că Sorin Oprescu este o persoană puternică, cu o capacitate extraordinară de revenire, care nu este un învins, dar care trece printr-o perioadă dificilă. El a amintit, totodată, de problemele de sănătate ale lui Sorin Oprescu.

Chiciu a declarat că denunțurile în cazul clientului său ar fi trebuit să fie aprofundate de către procurori.

”Este un dosar complex. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că se menține practica denunțurilor. Cred că denunțurile formulate de anumite persoane ar fi trebuit să fie mai bine formulate.

Nu credem că putem vorbi de un flagrant. A existat o perioadă semnificativă de timp de la momentul în care s-a discutat de anumite sume de bani. Domnul Oprescu nu a pretins niciodată direct sau indirect sume de bani cu titlu de mită”, a declarat avocatul jurnaliștilor prezenți la intrarea în arestul central al Poliției Capitalei.

Alexandru Chiuciu a mai spus că era de datoria procurorilor să verifice mai în detaliu dacă informațiile din denunțurile respective erau făcute cu titlu gratuit sau nu. (M.C)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră