Asculta manele la maxim, a venit poliția. Bărbatul, în prezența polițiștilor, a promis că-l bate pe cel care a sunat la 112

12 Oct 2015
Asculta manele la maxim, a venit poliția. Bărbatul, în prezența polițiștilor, a promis că-l bate pe cel care a sunat la 112
Un bărbat, care şi-a făcut obişnuinţa de a-şi deranja vecinii la ore nepotrivite, a fost sancţionat de jandarmi, scrie presa locală. Deşi i s-a comunicat că va fi sancţionat cu avertisment, amenințările acestuia i-au adus amenda maximă.

Alertat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la adresă, deoarece un cetăţean asculta manele la un volum mult prea mare. În scurt timp a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, nu şi-a motivat comportamentul în nici un fel, limitându-se doar la a spune că „aşa-i place să asculte muzică”.

În aceste condiţii, bărbatului respectiv i s-a comunicat că va fi sancţionat contravenţional şi, pentru că a recunoscut fapta săvârşită şi a admis ca nu se va mai repeta, urma să fie sancţionat cu avertisment scris. În timp ce jandarmii scriau procesul verbal, brusc, a devenit recalcitrant, a ţipat şi a provocat scandal, a adresat injurii vecinilor şi a ameninţat că-l va căuta pe cel care a chemat jandarmii şi se va răzbuna.

Membrii echipajului de jandarmerie au fost nevoiţi să intervină pentru calmarea bărbatului şi pentru evitarea unor eventuale represalii din partea acestuia, mai ales că este cunoscut cu antecedente penale. După terminarea intervenţiei a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră