Beată la volan, "Fata de la Pagina 5" a intrat cu mașina primăriei într-o scară de bloc

06 Aug 2015
Beată la volan,
Beizadeaua primarului Ioan Lihoni din localitatea Bethausen, din judeţul Timiş, Adriana Lihoni, a ieşit vineri seara în oraş cu o prietenă la volanul unui VW Jetta, maşină cumpărată din bani publici pentru primărie.

Numai că, distracţia celor două fete s-a terminat prost. Pe strada Strada Episcop dr. Ioan Bălan din localitatea Lugoj, fata nu a mai văzut sensul giratoriu şi l-a lovit în plin. Maşina a ricoşat şi s-a izbit de scara unui bloc aflat la 10-15 metri distanţă.

Potrivit ziuadevest.ro, poliţiştii au testat-o pe şoferiţă cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,76 g/l alcool pur în aerul respirat. Tânăra a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conform martorilor, după impact cele două tinere au încuiat mașina și au plecat. În jurul orei 5 dimineața și-a făcut apariția și edilul din Bethausen care a luat numerele jos de pe autoturism și l-a ridicat de la locul accidentului. Mașina era luată în leasing de Primărie.

Adriana Lihoni (25 de ani) a devenit cunoscută în localitea Bethausen după ce a pozat provocator pentru rubrica "Fata de la pagina 5". Acum, Adriana Lihoni a devenit și mai cunoscută mai ales că s-a pricopsit cu un dosar penal.

Singura enigmă în cazul acestui accident va fi cine plătește reparațiile maşinii. Primarul Ioan Lihoni sau primăria condusă de el, din banii contribuabililor?
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră