Accident mortal pe litoral. Doi tineri au murit, două fete sunt în comă, la spital

03 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Accident mortal pe litoral. Doi tineri au murit, două fete sunt în comă, la spital

Doi tineri au murit, iar două fete au fost rănite grav după ce maşina în care erau s-a lovit violent de un stâlp, accidentul petrecându-se în staţiunea Mamaia. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, în zona Butoaie din staţiunea Mamaia, în timp ce aceştia se îndreptau dinspre Constanţa către Năvodari.

Cele patru victime au rămas încarcerate în autoturism, la locul accidentului deplasându-se mai multe autospeciale SMURD şi ale Ambulanţei şi echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa. Militarii au reuşit să scoată trupurile celor patru tineri din maşina distrusă, dar cei doi băieţi, aflaţi pe locuri din faţă, erau decedaţi.

Cele două tinere au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, una dintre ele fiind în stare de comă, cu un traumatism cranian, iar cealaltă având traumatism cranian, toracic şi abdominal. Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs accidentul.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră