Ponta, ironic la adresa lui Iohannis: "Uraaa! Da, ăsta da Președinte!"

11 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Ponta, ironic la adresa lui Iohannis:

"Uraaa! În sfârșit s-a găsit ceva serios de făcut pentru Dl. Iohannis! Propun să preia și conducerea RAPPS (că se pricepe la case) și a Poliției Rutiere (că știe cum se face coloana pentru Sibiu). Și sediul acestor instituții să fie în Miami - Florida (la casa "prietenului" tenismen, sau boxer, ce o fi el). Da, ăsta da Președinte!", a scris Ponta pe Facebook.

Instituția Protocolului Național, înființată în 2002 de către premierul Adrian Năstase ca direcție în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu atribuții de organizare și reglementare a ceremoniilor oficiale la nivelul întregii administrații publice, va fi înlocuită de Consiliul Protocolului Național, care va fi coordonată de către șeful Compartimentului Protocol din cadrul Administrației Prezidențiale.

"Se înființează Consiliul Protocolului Național ca organism interinstituțional, fără personalitate juridică, responsabil cu elaborarea regulilor privind organizarea și desfășurarea ceremoniilor oficiale", se arată într-un proiect de lege privind ceremoniile oficiale elaborat de Ministerul Afacerilor Externe.

Consiliul Protocolului Național este format din coordonatorii structurilor cu atribuții în organizarea și desfășurarea acțiunilor de protocol din Administrația Prezidențială, Senatul României, Camera Deputaților, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Secretariatul de Stat pentru Culte.

Alte stiri din Politic

Ultima oră