Paleologu ia în calcul o candidatură independentă la parlamentare

16 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Paleologu ia în calcul o candidatură independentă la parlamentare

"Cel mai probabil mă îndrept către o candidatură independentă, ca liberal disident, la alegerile parlamentare din toamnă. Este riscant, dar am sentimentul că nu prea am dreptul să mă derobez de la această încercare. Depinde, firește, și de mesajele pe care le primesc de la alegători și simpatizanți", scrie, joi, Paleologu pe Facebook.

Într-o postare anterioară, el afirmă că era firesc să fie exclus şi reia o declaraţie dată la RFI după decizia conducerii PNL. "Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate", susţine deputatul.

El a mai spus că decizia de a exclude un Paleologu din PNL este "un abuz nemaipomenit, o mare porcărie". "Este o enormă impietate faţă de istoria Partidului Naţional Liberal, exact ce te aşteptai de la nişte uselişti şi de la nişte fesenişti. Este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă", a avertizat Theodor Paleologu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră