Nicuşor Dan anunţă că va candida independent la Primăria Capitalei şi cere sprijinul USR-PLUS şi al PNL

30 Mai 2019 | scris de M.C.
Nicuşor Dan anunţă că va candida independent la Primăria Capitalei şi cere sprijinul USR-PLUS şi al PNL

Nicuşor Dan, fondatorul USR, a anunţat, într-o emisiune la B1TV, că va candida independent în 2020 pentru Primăria Bucureşti şi a cerut sprijinul alianţei USR-PLUS şi al PNL pentru a putea câştiga în alegerile locale, informează News.ro.

Cât priveşte informaţia că Vlad Voiculescu va fi candidatul USR-PLUS pentru alegerile din Bucureşti, Nicuşor Dan a subliniat că nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.
 
"Nu există nicio decizie în USR privind candidatul la Primăria Capitalei. A fost un zvon pe care lume l-a citit ca pe o candidură asumată. Nu este o candidatură asumată", a subliniat Nicuşor Dan.
 
Acesta a arătat că primarul general Gabriela Firea va fi un candidat foarte greu de învins în 2020 dacă opoziţia nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat.

Invitatul jurnalistului Marius Tucă la emisiunea TV online "Marius Tucă Show", la SmartTV, Nicuşor Dan declara, la 3 aprilie: “Trebuie să ne uităm la ce vor oamenii, şi oamenii, dacă-i întrebaţi, aşa numitul public de dreapta sau anti-PSD, dacă-i întrebaţi, toţi vor un singur candidat din partea dreptei (...) Fie că vorbim de votanţi USR, fie că vorbim de votanţi PNL, fie că vorbim de PLUS, fie că vorbim de alţi oameni care se definesc ca fiind de dreapta, toţi vor să scape de PSD în Bucureşti. Aşa vor ei”, a afirmat Nicuşor Dan în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.

Puteţi urmări emisiunea AICI.

Alte stiri din Politic

Ultima oră