Iohannis va adresa luni un mesaj Parlamentului

21 Feb 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Iohannis va adresa luni un mesaj Parlamentului

Președintele Iohannis a transmis marţi o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului în care propune să se adreseze forului legislativ, în conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, la 22 februarie a.c., ora 16.00.

"S-a decis ca luni după-amiază, la ora 16,00, conform solicitării președintelui, să organizăm o sesiune comună a celor două Camere. Președintele Iohannis dorește să se adreseze Parlamentului", a declarat miercuri președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Şeful statului s-a adresat ultima dată Parlamentului la 16 decembrie, anul trecut, cu ocazia împlinirii unui an de mandat la Cotroceni. De la începutul mandatului, președintele Klaus Iohannis a adresat Parlamentului trei mesaje: la 9 februarie 2015, la 22 iunie 2015 și la 16 septembrie 2015.

Cu ocazia mesajului din 9 februarie 2015, Iohannis a anunţat că va adresa astfel de mesaje la începutul fiecărei sesiuni parlamentare, pentru a vorbi despre prioritățile României, despre temele care îi preocupă pe români și despre soluțiile posibile.

Alte stiri din Politic

Ultima oră