Dragnea trimite ziariştii la astrolog. "Suntem la loz în plic"

28 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea trimite ziariştii la astrolog.

"Vom avea o discuție foarte bună, deschisă, cinstită și profundă în Comitetul Executiv Național. Eu optez pentru o variantă bună pentru români. Astăzi, după Comitetul Executiv Național, președintele o să primească răspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi într-un fel sau în altul", a spus Liviu Dragnea. Şedinţa CExN va începe miercuri după-amiază la ora 16.00.

El a adăugat că anunţarea noii propuneri de premier o va face civilizat, fără să precizeze dacă acest lucru înseamnă, public, într-o conferinţă de presă, sau direct preşedintelui Iohannis.

Cu toate acestea, liderul PSD a evitat să avanseze vreo dată privind instalarea noului guvern. "Am ieşit din logica discuţiei civilizate, suntem la loz în plic", a spus Dragnea.

"Vorbiţi cu un astrolog, dar cu un astrolog profesionist. Nu mai depinde de noi. Eu nu mai pot să mă hazardez să spun când vom avea premier", a adăugat liderul PSD.

El nu s-a hazardat să comenteze nici motivele pentru care şeful statului nu a desemnat-o pe Sevil Shhaideh, spunând că o va face doar atunci când aceste motive vor fi asumate de o instituţie. "Dacă vreo instituție a statului român, în mod oficial, își asumă niște informații pe care le-ar fi dat președintelui, așa ceva comentez, altfel, nu", a spus Dragnea.

Liderul PSD a avut o atitudine împăciuitoare şi faţă de UDMR, care nu susţine suspendarea preşedintelui şi cere desemnarea unui nou premier, spunând că liderul Uniunii, Kelemen Hunor, are conşttiinţă şi libertate de exprimare.

Alte stiri din Politic

Ultima oră