Luna viitoare apare noul album IRIS

09 Sep 2018 | scris de Alex Revenco
Luna viitoare apare noul album IRIS Galerie foto (2)

IRIS lansează noul album la Hard Rock Cafe pe 23 octombrie, în cadrul unui concert de amploare.Evenimentul are loc la un an de la concertul aniversar #IRIS40, iar legendarul grup  își respectă promisiunea făcută atunci fanilor privind un nou material discografic.

„Lumea toată e un circ” este titlul noului disc şi conține 14 piese, marca IRIS, versurile acestora fiind  semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, fiecare dintre acestea fiind însoțite de videoclipuri. „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, a fost înregistrată cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (bass) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro (plus magazinele partenere) si au urmatoarele preturi: VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (80 de locuri), Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala, fara loc: 59 de lei

Videoclipul  „Poți spune orice” aici:

https://youtu.be/EcoeZg_SDbY

Videoclipul „Poveste fără sfârșit” aici:

https://youtu.be/CP1eX-2yS7M

Mai multe pe Facebook - Iris, website - www.trupairis.ro

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră