“La fereastră 1”, piesă Călin Pop solo, în amintirea lui George Patranoiu

04 Aug 2021 | scris de Alex Revenco
“La fereastră 1”, piesă Călin Pop solo, în amintirea lui George Patranoiu

Iată ce-și amintește Călin: “De George Pătrănoiu mă leagă  o mică poveste. În anul 2007 când aveam niște concerte în București am avut defecțiuni tehnice la echipamentul meu de chitară și am solicitat ajutor între chitariști. Astfel, mi-a fost dat numărul de telefon al lui George.

Așa l-am cunoscut, solicitând împrumut sistemul lui de pedale pentru concertul nostru de la Laptaria lui Enache, club important în acea perioadă. Am realizat că am cunoscut pe lângă un iscusit chitarist și un om bun la suflet care ajută necondiționat la nevoie și în același timp un discret fan și admirator al meu și al trupei. Ajunsesem să conversăm pe messengerul de Yahoo (cum era atunci mai la îndemână).

La un moment dat, având nevoie de o părere avizată din exterior, el a fost primul căruia i-am trimis varianta finală a aceastei prime  înregistrări  solo  pe acel messenger de Yahoo solicitându-i părerea (dar și discreția).

El mi-a scris  ceva de genul "Călin, tot  ascult piesa ta,  o ascult și plâng..." Această părere mi-a dat un plus de încredere în a face publică piesa, urmând să o scot ulterior alături de altele pe  primul meu album  pe CD, "Undeva", la Soft Records.”

Aici este linkul piesei

https://youtu.be/WYWGKKQvr28

George a plecat dintre noi in 2015 si astazi ar fi implinit 48 de ani.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră