Compozitorul Jack White se căsătorește cu o româncă cu 44 de ani mai tânără

03 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
Compozitorul Jack White se căsătorește cu o româncă cu 44 de ani mai tânără


“Vreau să ne căsătorim încă de anul acesta. Nunta va avea loc la data de 17 decembrie, într-un cerc restrâns, de maximum 50 de persoane”, a mărturisit White, citat de oe24.at.
Cei doi vor petrece luna de miere la Kitzbuhel. “Nu vom pleca nicăieri, vom savura iarna în casa mea din Kitzbuhel”, a adăugat compozitorul, care nu a vrut să divulge locul în care va avea loc nunta.
Jack White s-a născut la Koln, în Germania, în 1940. Numele său real este Horst Nussbaum, însă din momentul în care a intrat în muzică, pentru a-și spori șansele pe piața de limba engleză, a decis să-și schimbe numele în Jack White.
În tinerețe a fost pasionat de fotbal și a jucat la juniorii cluburilor Viktoria Koln și PSV Eindhoven. A evoluat câteva sezoane și la Tennis Borussia Berlin, club pe care l-a condus ulterior timp de trei ani, 1992-1995.
A fost compozitor, producător și co-producător pentru mai multe piese ale solistei Laura Braningan: "Gloria" (1982), "Solitaire" (1983), "How Am I Supposed To Live Without You" (1983), "Self-Control" (1984) și "The Lucky One" (1984), dar și pentru Jermaine Jackson și Pia Zadora: "And When the Rain Begins to Fall" (1984).
La finalul anilor 80, el a colaborat și cu Engelbert Humperdink, David Hasselholf, Paul Anka, Barry Manilow, Audrey Landers, Marko Spirio și Anne Murray. (I.D)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră