Implant pentru refuz are un nou bassist, Florin Barbu!

07 Ian 2019 | scris de Alex Revenco
Implant pentru refuz are un nou bassist, Florin Barbu! Galerie foto (2)

Grupul timișorean Implant pentru Refuz a începul anul cu un anunț important. Potrivit unui comunicat al grupului, “Noul an începe cu veşti bune şi o dată cu ele, un membru nou sosit în familia IPR. Din acest an, titratul bassist Florin Barbu se alătură echipei noastre”.

”De Florin ne leagă ani buni de prietenie şi de împărţit scena pe la festivaluri încă de la începutul activităţii noastre muzicale. Nu ne rămâne altceva de zis decât tradiţionalul „Welcome aboard!” şi să ne vedem cu bine la concerte”, se mai arată în comunicat.

Ce spune Florin Barbu ? „Incerc sa scriu si eu ceva frumos, dar adevarul este ca sunt foarte emotionat! Este o mare onoare pentru mine sa fac parte din Implant pentru Refuz, va multumesc ca v-ati gandit la mine! Muncesc din greu si incerc sa nu imi rup vre-un deget, nu este usor sa canti dupa Pișta, sper sa nu va dezamagesc! Abia astept primele intalniri cu fanii IPR, va iubesc si ma fâstâcesc!”.

Până în prezent, Florin a cântat cu Timpuri Noi, Proconsul, Blazzaj, Partizan, Azza, Cargo şi a colaborat cu Endless Zone, Electric Brother, Stepan Project, A.G. Weinberger, Florin Chilian.  Ștefan Czifrak, bassist în I.P.R. din anul 2010, a decis să își oprească activitatea muzicală, începând cu anul 2019.

Pe 23 ianuarie, la H are loc primul concert IPR, în noua formulă, alături de Florin Barbu, din București, la evenimentul Rock de dat cu capul #2.

Și la fel ca anul trecut, pe scenă vor urca nume bune de renume: Kempes, Implant pentru Refuz, Timpuri Noi, Salmastra și Ura de după ușă.

Accesul publicului începe la ora 19.00, iar recitalurile la 20.00. Biletele achiziționate în avans au prețurile: 65 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (parter), 65 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (balcon), 30 lei - Cat. A - fără loc la masă (standing), 45 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă, 30 lei- Cat. C - părţile laterale cu loc la masă. În ziua evenimentului, biletele costă: 70 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (parter), 70 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (balcon), 45 lei - Cat. A -  fără loc la masă (standing), 50 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă, 45 lei - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă. Bilete disponibile pe https://yellowtickets.ro/rock-de-dat-cu-capul-2019

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră