“I Need Your Love” de la Holograf-  în finala unui concurs de creaţie din SUA (video)

16 Mar 2018 | scris de Alex Revenco
 “I Need Your Love” de la Holograf-  în finala unui concurs de creaţie din SUA (video) Galerie foto (2)

Cântecul “Da-mi iubirea ta” compus de Romeo Dediu şi interpretat de Holograf este nominalizat cu versiunea in limba engleza, “I Need Your Love”, la doua categorii în finala concursului International Songwriting Competition din SUA.

Varianta  “I Need Your Love” îl are ca invitat pe Ethan Fay, un interpret vorbitor nativ de limba engleză iar cântecul a intrat in competitie alaturi de alte 16.000 si a reusit sa se califice in finala la doua categorii: Adult Contemporary, impreuna cu alte 13 piese, si Pop/Top 40, alaturi de alte 14.

“Suntem bucurosi de reusita colegului nostru si ii tinem pumnii pentru intrecerea finala. Dar cel mai important este ca un cantec deja lansat a capatat o haina noua, internationala, pe care speram sa o indragiti si dumneavoastra” a declarat  Dan Bittman.

International Songwriting Competition (ISC) este un concurs anual ce oferă ocazia compozitorilor consacraţi dar şi a aspiranţilor de a-şi vedea cântecele ascultate de profesionişti din muzica internaţională şi din industria muzicală. Marele premiu este de $25,000 cash,  9 zile de înregistrări la Dark Horse Recording din Nashville şi masteringul pentru un album întreg asigurat în studioul Lurssen Mastering din Burbank, California.

Juriul care va decide câştigătorii este alcătuit din muzicieni precum John Mayall, Booker T Jones, Tom Waits, Perry Farrell (Jane’s Addiction), Nancy Wilson (Heart), Ziggy Marley, Lorde, Billy Cobham, Keane, Trilok Gurtu etc, etc. şi reprezentanţi ai caselor de discuri Elektra, Sire Records, Chrysalis, Sony Music Latin, Warner Music Nashville, Roadrunner etc, etc.

Ascultă/ vezi în continuare cele două variante

https://www.youtube.com/watch?v=BDi5X-mkRNg

https://www.youtube.com/watch?v=jky_Y-_3ab4

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră