Moartea lui George Michael rămâne încă INEXPLICABILĂ. Se fac noi teste

01 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Moartea lui George Michael rămâne încă INEXPLICABILĂ. Se fac noi teste

"Cauza morţii este neconcludentă şi se fac noi teste. Rezultatele acestora vor fi cunoscute în câteva săptămâni. Poliţia Thames Valley va pregăti un dosar pentru medicul legist din Oxfordshire. Moartea lui George Michael este considerată încă inexplicabilă, dar nu suspectă", au anunţat poliţiştii.

Conform autorităţilor din Oxfordshire, "cauza morţii nu este evidentă, dar asta nu înseamnă că este ceva suspect în decesul cântăreţului". Într-o declaraţie oficială se arată că "moartea lui George Michael a fost raportată la biroul medicului legist din Oxfordshire. Cum în toate decesele cauza morţii nu este evidentă, se face o examinare post-mortem pentru a stabili de ce a murit. Trebuie stabilit acest lucru pentru a decide dacă se va face sau nu o anchetă. Dacă a murit din cauze naturale nu va fi nevoie de nici o anchetă. Toate aceste demersuri sunt în concordanţă cu procedurile normale şi nu implică existenţa vreunui motiv care să ne facă să credem că există ceva suspect".

Informaţiile vin după ce s-a speculat că George Michael s-ar fi luptat în secret cu o boală de plămâni după ce a făcut pneumonie în 2011. Se crede că muzicianul a suferit efecte secundare de durată după această pneumonie, boală din care nu şi-a revenit niciodată complet.

Din cauza pneumoniei, George Michael a fost inconştient 15 zile, iar medicii au fost obligaţi să-i facă traheotomie pentru a-l putea ventila. O sursă apropiată starului a dezvăluit că plămânii lui George Michael nu s-au refăcut complet după ce starul a făcut pneumonie.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră