Carla’s Dreams a oprit un concert, după ce fuseseră tratați ca niște maneliști - VIDEO

17 Sep 2016 | scris de Cristi Semeghin
Carla’s Dreams a oprit un concert, după ce fuseseră tratați ca niște maneliști - VIDEO

În timpul concertului susținut de Carla's Dreams într-un club din Târgoviște, unul dintre spectatori s-a apropiat de scena pe care cânta populara formație și a început să arunce cu bani în artiști.

Gestul de a fi asimilați maneliștilor i-a enervat pe membrii trupei, care au considerat necesar să termine concertul.

Solistul Carla's Dreams a luat una din bancnotele aruncate de iubitorul de manele și i-a azvârlit-o acestuia în plină figură, a spus "Vă mulțumim mult!" și a părăsit scena, urmat și de restul trupei.

”Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură", comportamentul de...nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști. Membrii formației au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil și biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor, sunt rugați să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată. Weekend plăcut!”, au postat pe Facebook. reprezentații localului în care s-a petrecut incidentul.

>

Alte stiri din Muzica

Ultima oră