Vedetele Disney vin în septembrie pe Arena Naţională

12 Mai 2015
Vedetele Disney vin în septembrie pe Arena Naţională
Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din România vor avea șansa unică de a-și vedea artiștii preferați interpretând live cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1, 2 și 3 din serialul Violetta, la Arena Națională.

Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar câteva dintre melodiile pe care fanii români le vor auzi în timpul concertului. În plus, spectacolul va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audienței tinere din România în ultimii doi ani, serialul ocupând prima poziție în intervalul orar în care este difuzat, în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani. Așadar, pentru V-loverii români, șansa de a-și vedea personajele preferate live pe scenă, în timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranță o experiență unică în viață.

Spectacolul va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului - Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty).

Serialul este în acest moment un adevărat fenomen mondial. În 15 țări studiate din EMEA, în perioada octombrie-decembrie 2014, serialul Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane (10%), dintre care peste 14 milioane au fost copii (24%) și peste 8,7 milioane au fost fete(30%)

Violetta s-a clasat pe locul #1 în preferințele fetelor dintre serialele Disney Channel, în 8 din 14 țări, între care Romania, Polonia, Ungaria, Italia, Danemarca, Olanda, Belgia Nord și Portugalia
Violetta este de departe cea mai accesată proprietate Disney Channel de pe site-urile Disney din EMEA
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră