TCM se transformă în TNT. Filme mai noi și seriale. Mai puține „clasice”

29 Sep 2015
TCM se transformă în TNT. Filme mai noi și seriale. Mai puține „clasice”
TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie, ca urmare a repoziţionării TCM.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de Matthias Heinze, vicepreședinte operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia, şi de Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România, Ungaria şi ţările balcanice.

Rebrandingul aduce evident cu sine și schimbări de grilă. Filmele de cinematecă vor fi mai puține, iar cele alb-negru aproape deloc. Locul lor vor fi luate de filme din anii '90 – '00. La acestea se adaugă și seriale proprii. Acestea vor fi prezente pe micu ecran la scurtă vreme de la premiera americană. Din octombrie, postul de televiziune aduce pe micile ecrane seriale ca „Ultima Navă” și „Crimă cu premeditare”.

Ca o evoluție a brandului TCM, noul post de televiziune TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor, oferind filme de înaltă calitate ce vor aduce o doză și mai mare de entuziasm și divertisment. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT.

Încă din prima săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de două premiere: serialul „Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15:00, iar în fiecare duminică, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări serialul „Ultima Navă”.

Pe lângă aceste seriale, telespectatori se pot bucura de filme apreciate și îndrăgite precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul „Dincolo de moarte” și „Mob City”, iar în 2016, TNT va lansa încă două seriale: „Asediu din ceruri” și „Agent X”. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră