Se întorc emisiunile la SmartFM. Matinal nou: “Craioveanu și Nicolai Show”

05 Oct 2018
Se întorc emisiunile la SmartFM. Matinal nou: “Craioveanu și Nicolai Show”

Începând de luni, 8 octombrie la SmartFM se întorc emisiunile, iar principala noutate este matinalul.

“Craioveanu și Nicolai Show” este numele noului matinal realizat de Vlad Craioveanu și Bogdan Nicolai.

„Îl cunosc pe Bogdan Nicolai de mai mult de 15 ani, perioadă în care pot spune că am dezvoltat o prietenie sănătoasă. Tot cam de pe atunci am încercat în mod constant să-l aduc lângă mine ca partener de show, el având calități - pentru această meserie - net superioare multora din FM. Dar am tot întâmpinat obstacole în acest sens. Nu şi la Smart FM, aşa că îi mulțumesc lui Marius Tucă pentru că un vis de-al meu a devenit realitate. Pariul meu pe Bogdan Nicolai rămâne in picioare.”, a comentat Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro.

Bogdan Nicolai povestește „În 2014, după cinci ani de matinal la ProFM, îmi încheiasem socotelile cu trezitul devreme, dar şi cu radioul, în general, fiind împăcat cu tot ce reuşisem să fac împreună cu ascultătorii mei. Am mai avut, de atunci, o singură tentativă de a mă întoarce în FM, apoi mi-am văzut de net, de TV şi de scris. Până de curând, când Vlad Craioveanu, bunul şi vechiul meu prieten, m-a convins că ne vom distra de minune în fiecare dimineață, fiind total stăpâni pe show-ul nostru. El este principalul motiv pentru care îmi dau întâlnire cu prima mea dragoste, radioul. Am făcut amândoi o alegere Smart”.

Tot de luni în grila revine și emisiunea “La 4.OO”, avându-i ca realizatori pe Cătălin Roșioru și Sebastian S. Eduard.  Un show lejer, picant și informativ despre ce se mai întâmplă prin “cinstitul târg al Bucureștilor” și nu numai. Informații locale sau naționale din social, cultură, media, sport, politică vin să îți construiască o emisiune magazin care va începe evident de la 4.00 pm.

Emisiuni ale tronsonului de seară revin și ele în grila SmartFM, tot din 8 octombrie.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră