Forța fie cu tine! Sâmbătă, la AXN începe saga Războiul Stelelor. Vezi când vor fi difuzate cele șase episoade

01 Oct 2015
Forța fie cu tine! Sâmbătă, la AXN începe saga Războiul Stelelor. Vezi când vor fi difuzate cele șase episoade
Saga Războiul stelelor va fi difuzată pe AXN începând din 3 octombrie. De la această dată, AXN difuzează primele șase părți ale saga Războiul stelelor, câte două pe săptămână.

Din 3 octombrie, AXN va difuza întreaga saga Războiul stelelor ca parte a ofertei de toamnă, începând cu episoadele I, II și III, care descriu căderea Republicii și ridicarea Imperiului. Aceste prime episoade se concentrează asupra lui Anakin Skywalker și a transformării sale în Darth Vader.

Apoi vor urma episoadele IV, V și VI, care descriu povestea Războiului Civil Galactic, în care tânărul Luke Skywalker se antrenează să devină cavaler Jedi pentru a-l învinge pe Darth Vader.

În completarea programului Războiul stelelor, AXN va difuza și seriile animate: Războiul clonelor VI și Star Wars: Rebelii, precum și documentare din culise. Cei mai devotați fani Războiul stelelor vor putea, de asemenea, să ia parte la maratonul de o zi dedicat fenomenului, pe AXN, pe 1 noiembrie sau la cele trei seri tematice Războiul stelelor (28, 29, 30 noiembrie), ce marchează sărbătoarea de 1 decembrie, înaintea premierei Star Wars: The Force Awakens, cu premiera mondială pe 18 decembrie.


Războiul stelelor: Amenințarea fantomei – 3 octombrie, ora 21.00
Războiul stelelor: Atacul clonelor – 4 cotombrie, ora 21.00
Războiul stelelor: Răzbunarea Sith – 10 octombrie, ora 21.00
Războiul stelelor: O nouă speranță – 11 octombrie, ora 21.00
Războiul stelelor: Imperiul contraatacă – 17 octombrie, ora 21.00
Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi – 18 octombrie, ora 21.00   

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră