Publicul a ales: Cristina Bălan e Vocea României!

19 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Publicul a ales: Cristina Bălan e Vocea României!

Cea mai bună competiție a vocilor a adus anul acesta pe scenă voci excepționale, foarte multă emoție și un show memorabil, iar marea finală a adus un spectacol grandios, care a pus în valoare fiecare moment prezentat pe scenă.

Tudor este cel care a reușit, pentru a doua oară, să aducă în echipa lui marele trofeu!

Antrenorul a avut încă de la începutul competiției încredere în Cristina și în calitățile sale vocale, a pregătit-o, i-a ales cele mai potrivite piese pentru vocea sa, care i-au pus în evidență de fiecare dată timbrul deosebit, iar concurenta a reușit în seara aceasta să cucerească publicul și să obțină cele mai multe voturi.

Plină de emoții, dar fericită că a fost preferata românilor, Cristina Bălan a declarat cu lacrimi în ochi: 'Sunt muzică și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșită de emoția momentului și nu îmi găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi îndeajuns!'

Cristina Bălan are 34 de ani și este originară din București. A studiat muzica încă din clasele primare și a fost studentă timp de doi ani la Conservator. Chiar dacă în ultimul timp și-a dedicat toată energia copiilor ei, Cristina nu a renunțat niciun moment la pasiunea pentru muzică, așa că a decis să-și încerce norocul la Vocea României, acesta fiind locul în care a reușit să-și redescopere bucuria de a cânta.

Chiar dacă a avut momente în care și-a pierdut încrederea, ea s-a transformat de la o etapă la alta, reușind să surprindă atât publicul, cât și antrenorii cu momentele complexe aduse pe scenă. La audițiile pe nevăzute a interpretat din spatele cortinei piesa Down on my knees și i-a convins pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să se întoarcă pentru a o cunoaște și a o determina să li se alăture. A decis să meargă în echipa Tudor, unde și-a dezvoltat abilitățile vocale și a arătat că poate cânta perfect piese extrem de dificile.

În etapa duelurilor, Cristina a interpretat melodia Sober și l-a convins pe Tudor că merită să rămână în competiție, iar de aici parcursul său în concurs a fost spectaculos, momentele create de ea au smuls ropote de aplauze și i-au adus laude din partea antrenorilor.

În primele show-uri live a demonstrat că vocea ei este perfectă pentru melodiile puternice, interpretate în forță. Cristina a cântat două piese intense, pline de pasiune, Un actor grăbit și Squander, iar Tudor a ales-o de fiecare dată să rămână în echipa sa.

În etapa duelurilor încrucișate, Tudor a fost impresionat de momentul sensibil creat de Cristina și a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia Jesus Christ Superstar. Și românii au fost cuceriți de reprezentația ei, au votat-o și au trimis-o în finală.

Seara aceasta a fost una magică pentru Cristina Bălan. A interpretat, în duet cu Tudor, piesa Vama Veche, care i-a adus aprecierea tuturor celor prezenți în sală. This is my life este cea de-a doua melodie pe care Cristina a cântat-o în finală, iar emoția și determinarea ei au impresionat publicul. Ultima piesă interpretată pe scena vocilor a fost The show must go on alături de Corul Regal, iar împreună au creat un moment fabulos.

Momentele sale au electrizat și emoționat publicul în fiecare etapă, iar melodiile alese de Tudor au fost perfecte pentru Cristina, au transmis foarte multă pasiune și emoție și au ajutat-o să ajungă la sufletele românilor, să primească cele mai multe voturi din partea acestora și să fie câștigătoarea celui de-al cincilea sezon Vocea României!

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră