PRO TV aduce, la începutul anului 2016, serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc în rolul principal

18 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
PRO TV aduce, la începutul anului 2016, serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc în rolul principal

Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparente. Serialul, difuzat la începutul anului viitor de PRO TV, aduce o distributie impresionantă, într-o acțiune care pune accentul pe justiție, adevăr, dreptate, răzbunare și lege. Deschide ochii este un serial polițist și urmărește aventurile și intrigile specifice fiecărui caz în instanță.

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist și surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiția e oarbă. Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb.

Naiv, șmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu își va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariția unei stagiare la cabinet va complica lucrurile. Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calitățile: este atrăgătoare, descurcăreață și isteață. Comisarul de poliție (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) si secretara (Luminita Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial. Din distributie mai fac parte si Andreea Vasile si Sergiu Costache.

„Deschide ochii” este realizat în regia lui Iura Luncasu, în anul 2013. 'Deschide ochii este un proiect premium, mare si un pas important pentru PRO TV, pornind de la distributie și povestea îndrăzneață. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocații trebuie să le descifreze într-o manieră proprie.', a declarat Iura Luncașu.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră