Povestea lui Lorelai, fetița fără mâini de la Românii au talent (VIDEO)

12 Mar 2017
Povestea lui Lorelai, fetița fără mâini de la Românii au talent (VIDEO)

După apariția în cadrul concursului Românii au talent 2017, povestea lui Lorelai Moşneguţu, pe numele ei real Alberta, a impresionat întreaga Românie până la lacrimi.

Veronica Pârvulescu, mama sa adoptivă, a relatat presei cum a s-a născut relația sa de iubire cu Lorelai, în urmă cu 13 ani. 

Lorelai, născută fără membrele superioare, căreia medicii nu-i dădeau mai multe de câteva zile de trăit, a fost abandonată de mama sa biologică, chiar în maternitate.

Veronica Pârvulescu este asistent maternal şi a mers să o vadă pe fetiţa care fusese abandonată la Maternitatea din Târgovişte. A înfiat-o, pentru că a fost dragoste de la prima vedere și pentru că a simțit că este un copil cu adevărat special.

"Totul mi se pare ireal. Am crescut descoperind că adevăratele poveşti încep acolo unde se sfârşesc şi că cele mai frumoase sunt cele trăite, cele din viaţa noastră de zi cu zi: viaţa, izvorul tuturor poeziilor, poveştilor şi basmelor din întreaga lume! Basmul copilăriei mele a fost bunica mea, al cărei nume îl port cu mândrie şi dor. Mă fermecau povestirile ei, felul său de a le spune. Folosea cuvinte simple, pe înţelesul meu, dar pline de tâlc. Îmi amintesc cum spunea că: «Noi, oamenii, suntem, pe Pământ, oaspeţii lui Dumnezeu. El ţine în mâna dreaptă toate drumurile vieţii, pe care le uneşte, după voia sa, printr-o… poveste!» Astfel începe povestea mea cu Lorelai", a spus Veronica Pârvulescu, mama adoptivă a micuţei, potrivit Mediafax.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră