Se reecranizează Pinocchio. Realizatorii speră că de data asta, filmul va avea un real succes.

21 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
Se reecranizează Pinocchio. Realizatorii speră că de data asta, filmul va avea un real succes.
Ron Howard va regiza versiunea live-action a poveştii "Pinocchio", în care va juca actorul Robert Downey jr., cel care-l va înlocui pe Paul Thomas Anderson.
 
Paul Thomas Anderson care a avut până acum sarcina de a transpune în scenă subiectul păpuşii de lemn care devine băiat, potrivit contactmusic.com.
 
Paul Thomas Anderson a fost ales vara trecută pentru a scrie scenariul acestui proiect cinematografic live-action după povestea "Pinocchio". 
 
Regizorul trebuia să se îngrijească şi de adaptarea după povestea iniţială, iar numele regizorilor vehiculate în presa internaţională erau Ben Stiller şi Tim Burton.
 
Dar Paul Thomas Anderson a renunţat la proiect în noiembrie 2015. Cel care îl va înlocui este Ron Howard, regizorul filmului Ron Howard "A Beautiful Mind". 
 
Încă nu a fost anunţat un nou scenarist al peliculei.
 
Filmul din 1940 a avut la bază cartea "The Adventures of Pinocchio", scrisă de Carlo Collodi în 1883, ce prezintă aventurile unei păpuşi din lemn care primeşte un suflet şi ale creatorului ei. 
 
"Pinocchio" a fost cel de-al doilea film animat produs de Disney, după "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici", din 1937, însă nu s-a bucurat de acelaşi success de box-office ca Albă-ca-Zăpada. 
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră