Noua grilă a SMART FM, aprobată de CNA

28 Ian 2016 | scris de Cristi Severin
Noua grilă a SMART FM, aprobată de CNA


Muzica bună, cultura şi arta vor face din SMART FM un radio ALTFEL. Ziua începe cu Marius FM, cu Marius Tucă şi Marius Manole, Cătălin Roşioru şi Adina Halas Hugeanu, apoi continuă cu Dorina Chiriac, Adrian Oianu, Patrizia Paglieri, Rodica Mandache şi Emilia Popescu.

De la 3 la 6 seara, ascultătorii noştri vor fi SMART cu Manuel Dinculescu, iar „După 6”, Cristian Chirculescu, un nume cu state vechi în FM-ul românesc, va da drumul în eter muzicii pop-rock şi indie.

De la 8 până la 10 seara, Steluţa Roşca Stănescu aduce „Arta prin gaura cheii”, Alina Manole, „Luna Pătrată” şi Ioana Maria Moldovan “Povestea faptelor bune”. Din noua grilă nu vor lipsi nici ştirile SMART, difuzate din două în două ore.

În week-end vom avea „Vreme de week-end”. Sâmbătă și duminică, de la ora 9 și până la 11, Anda Miclea și Liviu Damian pun la cale o emisiune care vă va molipsi de optimism.  

Din septembrie 2015, postul SMART FM a fost preluat de jurnalistul Marius Tucă. Pe lângă valorile şi principiile care au stat la baza lansării sale în urmă cu 8 ani, SMART FM pune informaţia şi utilitatea radioului pe primul loc şi promovează evenimentele culturale, artiştii, noile talente. Şi promite surprize. Multe suprize frumoase!

SMART FM, un radio cu spatele gol!

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră