Next Star, ultima ediție. „Moartea din Carpați” cântă alături de mama sa

03 Iun 2015
Next Star, ultima ediție. „Moartea din Carpați” cântă alături de mama sa
Ultima ediție din acest sezon a show-ului “Next Star” va fi una specială. Joi, 4 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, vedetele vor aduce pe scena talent show-ului prezentat de Dan Negru persoane dragi, din familie, alături de care vor susține momente artistice, în premieră.

Așadar, joi seara, la „Next Star Familiy”, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să-i vadă cântând, alături de copiii lor, pe fosta componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu, pe Daniel Iordăchioae, Gelu Voicu, Marcel Pavel și Mihaela Cernea, fosta membră a trupei Class. Aurelian Temișan se va afla pentru prima dată într-un show de televiziune alături de fiica sa, Dora, și de soția sa, actrița Monica Davidescu, și toți trei vor juca într-o scenetă; luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, supranumit Moartea din Carpaîi, va cânta muzică populară din zona Moldovei, alături de mama sa, acompaniați de un taraf. Nico va urca pe scena de la “Next Star” alături de fiică, Andra, și de soră, Roxana.

Această experiență inedită și extrem de plăcută pentru vedetele care nu au mai performat niciodată pe o scenă împreună cu cele mai dragi persoane din viața lor va avea și o miză: cu toatele au urcat pe scena de la “Next Star” pentru un băiețel bolnav de cancer, Alex, în vârstă de 9 ani. Care este povestea lui, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 4 iunie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a show-ului “Next Star”.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră