mariustuca.ro! Suntem aici, alături de peste 450.000 de utilizatori unici în ultima lună!

07 Apr 2016
mariustuca.ro! Suntem aici, alături de peste 450.000 de utilizatori unici în ultima lună!

Suntem discreți, poate prea discreți în comparație cu cei cu care concurăm, nu practicăm senzaționalul, nu vulgarizăm, nu ne pierdem timpul urcând poze deșucheate cu tipe mai mult sau mai puțin dezbrăcate, pentru că, deși ne plac chiar și nouă, suntem convinși că există locuri mai bune în care pot fi expuse și că doar ne-am amăgi cu ideea că de fapt v-au interesat articolele pe care le-am scris.

Încercăm să ne facem meseria cât mai bine, alegând să scriem despre subiecte despre care ne-ar plăcea să citim la rândul nostru, care ne-ar fi utile, care ne-ar indigna, emoționa, revolta, amuza...

La nici măcar un an de existență, am hotărât să ne arătăm lumii, rezultatele noastre de trafic fiind disponibile în statisticile SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet).
Ceea ce știm despre noi în momentul de față este că am fost alături de peste 450.000 de utilizatori unici în ultimele 30 de zile, mai abrupt, statistic este vorba de 675.000 de sesiuni și 875.000 de afișări.

E un început bun și e sigur că mai avem destul de muncă, dar, cu încăpățânare și inspirație, vom ști să creștem împreună cu voi, cititorii noștri, într-un produs media cu adevărat independent, printre puținele de pe piață în care părerile noastre și ale voastre sunt deasupra intereselor de grup politic sau economic.

Facem lucrurile simplu și diferit, pentru că e vocația noastră să fim altfel!
Suntem mândri atunci când reușim să vă convingem să vă petreceți timpul alături de noi, citindu-ne. Ne pierdem suflul atunci când greșim, ne îmbărbătăm, ne revenim, și-o luăm de la capăt, cu pasiune și cu înverșunare, pentru că vrem să dovedim că suntem cei mai buni.
Și-o s-o facem cu siguranță! Ne este bine să vă știm alături, veniți!

mariustuca.ro

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră