Marius Tucă Show. Invitați Dan Cristea, Silvia Uscov, Ion Cristoiu, Alexandru Rafila, marți, 22 decembrie, de la ora 18.55, la Aleph News.

22 Dec 2020 | scris de A.A.
Marius Tucă Show. Invitați Dan Cristea, Silvia Uscov, Ion Cristoiu, Alexandru Rafila, marți, 22 decembrie, de la ora 18.55, la Aleph News. Galerie foto (2)

”Marius Tucă Show”, marți, 22 decembrie, de la ora 18.55. Invitați sunt avocații Dan Cristea și Silvia Uscov, jurnalistul Ion Cristoiu și viitorul deputat PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Dan Cristea și Silvia Uscov vorbesc despre condamnarea colegului lor avocat Robert Roşu la cinci ani închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa". Jurnalistul Ion Cristoiu a pus cei 31 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 într-o carte nelansată încă. Alexandru Rafila face retrospectiva unui an la care nimeni nu se aștepta, de la OMS la Parlament. Și ne spune totul despre vaccinuri.

Despre dreptate, libertate, probleme și soluții, la șapte fără cinci, în direct, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră