Marius Tucă Show, în direct, diseară de la șapte, la Aleph News. Invitatele de azi sunt actrița Ada Condeescu și judecătoarea Dana Gîrbovan

30 Mar 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show, în direct, diseară de la șapte, la Aleph News. Invitatele de azi sunt actrița Ada Condeescu și judecătoarea Dana Gîrbovan

Îl iubește pe Magritte și pe Petru Creția și pe Pirandello, s-a construit pe dinăuntru prin lecturi frumoase, artă și asumare. Mereu asumare. Asumare de sine, asumarea profesiei de actriță, de care a absolutamente îndrăgostită. Crescută printre oameni de cuvinte, dintr-un tată istoric, critic literar (Dan Condeescu, director al Muzeului Literaturii Române vreme de 17 ani) și o mamă muzeograf, Ofelia Creția, nici Ada nu avea cum să divorțeze de cuvinte.

O știi din “Loverboy” sau din “Eu când vreau să fluier, fluier” sau “Love Island”. E actriță, mamă, căutător de liniște. Una dintre cele mai versatile actrițe de la noi, Ada Condeescu, vine diseară la Marius Tucă Show.

Judecătoarea Dana Gîrbovan e un luptător asiduu pentru independența Justiției și pentru drepturile omului. În nenumărate rânduri, a declarat public că Justiția se confruntă cu probleme majore, ca protocoale secrete și abuzuri care nu sunt de natură să-i crească acel grad de credibilitate de care are atâta nevoie.

Vine diseară la Marius Tucă Show.

Marius Tucă Show, în direct, de la șapte, la Aleph News si pe miscareaderezistenta.ro.. “Dacă toate clepsidrele ar avea sare, atunci timpul s-ar măsura în mare”.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră