Marius Tucă Show e în direct de la șapte, diseară, la Aleph News. Invitații de azi sunt medicul Adrian Marinescu și fotbalistul Adi Mutu.

27 Apr 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show e în direct de la șapte, diseară, la Aleph News. Invitații de azi sunt medicul Adrian Marinescu și fotbalistul Adi Mutu.

La un an și mai bine de la declararea pandemiei, noi studii arată că distanțarea socială nu a făcut diferența în răspândirea virusului, că suntem la fel de expuși dacă ne aflăm la 20 de metri de o persoană infectată cum am fi dacă am sta la 1 metru de aceasta. Prin urmare, restricțiile impuse de autoritățile din întreaga lume au indus un fals sentiment de protecție. Purtatul măştii de protecţie în aer liber şi de către persoanele deja imunizate rămâne încă în dezbatere, dar din ce în ce mai multe studii arată inutilitatea acestor măsuri.

Despre vaccinuri, evoluţia campaniei de vaccinare și măsurile absurde şi contradictorii din pandemie vorbim diseară la Marius Tucă Show cu medicul Adrian Marinescu.

E golgheter all-time al României, pe același palier cu Gică Hagi. Îi antrenează pe tricolorii mici ai României. Sub îndrumarea lui, cei mici au făcut o impresie extraordinară la Campionatul European de Tineret de acum doi ani, când au terminat la egalitate cu Olanda și Germania și s-au impus în fața Ungariei. Mai nou, Beitar Jerusalem i-a propus Briliantului să preia echipa.

Adi Mutu vine diseară la Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro, pentru o discuție deschisă despre fotbal și alți demoni.

Diseară, de la șapte. “Sângele urlă ca lupii la lună / simt de pe acum / mirosul din floarea de cais / ce stă să iasă la lumină”.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră