Marius Tucă realizează matinalul la Smart FM: Acum 20 de ani începeam televiziune, acum încep radio

16 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Marius Tucă realizează matinalul la Smart FM: Acum 20 de ani începeam televiziune, acum încep radio

Prima emisiune live a lui Marius Tucă la Smart FM a început să fie difuzată luni, la câteva minute după ora 07.00.

 

"Bună dimineaţa, numele meu este Marius Tucă şi o să ne întâlnim de acum în fiecare dimineaţă pe Smart FM, pe 107.3. Nu m-am trezit la ora asta de când eram mic, dar o să ne acomodăm şi cu asta", a spus Marius Tucă la prima sa intervenţie live la Smart FM, potrivit site-ului postului de radio (www.smartfm.ro).

 

Marius Tucă a precizat că întâlnirea sa cu publicul Smart FM va avea loc în fiecare dimineaţă, dar "nu va fi la o oră fixă, ci la o oră cu minute". "Fugim de orele fixe, dar nu fugim de muzica bună", a mai spus jurnalistul.

 

În prima sa emisiune de la Smart FM, desfăşurată în formatul "Smart Breakfast", Marius Tucă a abordat şi subiectul tragediei din clubul Colectiv, avându-l invitat pe Raed Arafat.

 

Aceasta este prima modificare editorială în grila Smart FM după ce, pe 6 octombrie, Marius Tucă a preluat postul de radio, înfiinţat de scriitorul şi dramaturgul Valentin Nicolau. La momentul respectiv, Marius Tucă a declarat, pentru MEDIAFAX, că vrea să continue să construiască în domeniul media.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră