Marius Manole țintește sus de tot: la prânz, alături de Uma Thurman

13 Iul 2017
Marius Manole țintește sus de tot: la prânz, alături de Uma Thurman

“Neascultatorii” Smart FM stiu deja ca Marius Manole isi petrece vacanta pe insula Spetses, in Grecia: soare, caldura, mancare buna, bautura asemenea. 

Cazarea este de asemenea ireprosabila, la resortul Orloff unde sta, poti face de la pilates, yoga si masaje pana la cursuri de gatit, practic n-ar avea cum sa se plictiseasca nici daca ar vrea. 

Ei bine, Manole nu este singurul actor care a ales Spetses, respectiv, resortul Orloff pentru concediu.  Cum “great minds think alike”, a avut uriasa surpriza sa constate  ca este “coleg” de resort cu nimeni alta decat celebra actrita Uma Thurman, cu care da nas in nas de mai multe ori pe zi, cel mai des pe terasele restaurantului, la masa. 

Mai mult decat atat, Uma pare a avea aceleasi preferinte culinare cu cele ale lui Manole al nostru, ceea ce n-ar putea fi interpretat decat un semn foarte bun. 

Se pare ca Marius n-a vrut sa o deranjeze pe Uma cu rugamintea de a face un selfie impreuna, insa a fotografiat-o, iar poza insoteste aceasta stire. 

Daca se va lega o prietenie intre cei doi sau macar o discutie, Smart FM promite sa va tina la curent cu toate evenimentele.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră