Marius Manole şi Marius Tucă revin on-air luni, la Smart FM

08 Ian 2017 | scris de Cristi Semeghin
Marius Manole şi Marius Tucă revin on-air luni, la Smart FM

“Radioul da dependenţă, la fel ca televiziunea. Sărbătorim un an, în această lună, de când am început împreună Marius FM, o aniversare de suflet. Am realizat emisiuni la televizor singur, ani de zile. La radio, însă, fără Manole, acest matinal n-ar fi existat. Ne reîntoarcem în casele oamenilor cu emoţia muzicii şi a cuvintelor. Mulţumim neascultătorilor noştri”, spune Marius Tucă, liderul Smart FM.

Revin din vacanţă toate vedetele Smart FM
Toti realizatorii de emisiuni din grila Smart FM vor fi, de luni, pe post. Dimineaţă, Marius Manole şi Marius Tucă vor fi, de la şapte şi ceva dimineaţă, on-air. Cei doi împlinesc, în această luna, un an de când realizează “Marius FM”.

Continuă programul Cătălin Roşioru, cu Miez de zi, urmat de Dorina Chiriac, care are un invitat special în persoana Cristinei Herescu. “Se zice scenograf (şi e printre aia puţini ai mai!), dar eu mă iau cu ea de vorbe mâine că e cea mai bogată fiinţă pe care o cunosc. Alina nu se pune în cuvinte. nu face cunoştinţă că toţi oamenii. te gustă cu ochii aia verzii, te inspiră şi te expiră-nfometata”, spune actriţa despre invitată să.

După-amiază, doi dintre cei mai îndrăgiţi realizatori ai postului, Vlad Craioveanu şi Manuel Dinculescu, revin la programul obişnuit de lucru: de la ora 16,00 la ora 19,00, veţi auzi cea mai acidă cronică a evenimentelor care s-au petrecut în ultima perioada.

Urmează “După 7” cu Kirk, cu muzica sa extraordinară, iar, de la ora 20,00, Steluţa Roşca Stănescu ne îndeamnă să privim arta “Prin gaura cheii”.

Aşteptăm neascultătorii Smart Fm la o zi plină de emoţie şi muzică bun ape 107,3FM sau online pe smartfm.ro

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră