LIFE.ro, lifestyle by Cristina Stănciulescu

14 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin
LIFE.ro, lifestyle by Cristina Stănciulescu

LIFE.ro, cea mai nouă publicație online dedicată domeniului life-style, dorește să ofere o perspectivă inedită asupra conceputului „fine living”.

Veți putea citi rticole care vorbesc cu eleganță și relaxare despre modă, design, călătorii, timp liber, cultură, gastronomie, tehnologie, sport sau pasiuni motorizate.

LIFE.ro este un proiect îndrăzneț. Într-o lume agitată, speriată de provocările noii ordini mondiale, viața însăși a ajuns să nu mai fie trăită cu adevărat. Munca, stresul, anxietățile pun stăpânire pe noi, indiferent de contul din bancă sau de siguranța zilei de mâine. Și atunci LIFE.ro își propune să ofere soluții quality, smart, responsible problemelor legate de stilul nostru de viață: urban, agitat, consumerist. 
Sper ca interviurile cu personalități și celebrități de la rubrica Life Stories să vă inspire. Dacă invitații mei pot, putem și noi. Dacă ei iubesc, suferă, speră, greșesc, dar reușesc să trăiască frumos, cu umor și zâmbet, atunci putem și noi. Să aveți LIFE. Punct ro.”, spune Cristina Stănciulescu.

În articolele publicate pe LIFE.ro veți găsi tendințe, noutăți, povești și sugestii care te inspiră și te provoacă să trăiești mai intens.
Poveștile oamenilor care știu să-și trăiască viața intens se regăsesc în rubrica LIFE Stories, interviuri video realizate de Cristina Stănciulescu.

Pe site se vor regăsi semnăturile unor jurnaliști cu peste 10 ani de experiență.

Cristina Stănciulescu are o experiență de 25 de ani în presă. A fost realizator de emisiuni-interviu și emisiuni-magazin la Radio Total și Europa Fm. Este un nume foarte cunoscut în lumea revistelor glossy. A fost redactor-şef VIVA timp de 10 ani și apoi publisher al revistelor VIVA! Unica, Glamour, Avantaje și Psychologies.

Stela Nadoleanu a publicat în După Afaceri, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, și a fost redactor-șef al revistelor BeWhere! și Time Out.
Cristina Manolache a condus echipa editorială a revistelor de bord Insight şi SkyLady TAROM, dar şi a revistei home&deco Căminul.

La rubrica Guest Writer semnează câteva nume celebre în domeniile lor: Gabriela Massaci, curator și Director al Galeriei Annart (artă), Marian Pălie (stil), Omid Ghannadi (design), Manuela Paraschivescu (gastronomie), Şerban Copoţ (sailing&boats), Ștefan Leonte (auto).

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră