Ioan Talpeș, invitat permanent la un nou talk show Prima TV - Secretele Labirintului

16 Oct 2015
Ioan Talpeș, invitat permanent la un nou talk show Prima TV - Secretele Labirintului
Începând din 18 octombrie Magda Vasiliu, Cristian Unteanu și Ioan Talpeș va dezvăluie Secretele Labirintului, la Prima TV.

Duminică, 18 octombrie, de la ora 12.00, debutează talk-show-ul Secretele Labirintului, prezentat de Magda Vasiliu. Co-prezentatorul emisiunii este jurnalistul și corespondentul special la Bruxelles, Cristian Unteanu. Alături de cei doi, în fiecare ediție, invitat special va fi Ioan Talpeș, fost director al Serviciului de Informații Externe, care va face dezvăluiri incendiare despre istoria recentă a României.

„Au trecut peste 25 de ani de la Revoluția din 1989, care a schimbat fundamental destinele românilor. Acum este momentul să analizăm obiectiv istoria noastră recentă, să înțelegem ce s-a întâmplat în culisele puterii și să aflăm care au fost de fapt decidenții destinelor noastre”, declară Magda Vasiliu.

În emisiunea Secretele Labirintului, telespectatorii Prima TV vor avea ocazia să afle lucruri nespuse până în prezent, despre evenimentele care au marcat istoria acestei țări. Reputații analiști, generalul Ioan Talpeș și jurnalistul Cristian Unteanu vor da cortina la o parte și vor face cunoscut adevărul despre jocurile politice la nivel înalt.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră