Adrenalină și cai putere pe History: „Războinicii off-road din Alaska”

04 Iun 2015
Adrenalină și cai putere pe History: „Războinicii off-road din Alaska”
History va lansa în această seară un nou serial plin de adrenalină și de cai putere: „Războinicii off-road din Alaska”. Fanii auto se vor putea bucura de episoadele emisiunii în fiecare joi, la orele 22:00.

În „Războinicii off-road din Alaska”, cinci echipe de câte doi oameni se iau la întrecere prin Alaska. Plecând de la Oceanul Pacific și ajungând până la Oceanul Arctic, serialul urmărește expediția intensă a participanților care pornesc într-o cursă off-road extrem de dificilă și aventura lor de proporții legendare. Pe teren mlăștinos sau prin zone sălbatice imprevizibile, echipele vor străbate opt dintre cele mai periculoase și accidentate trasee din lume.

Fiecare traseu va fi împărţit în câte două etape şi echipa cu timpul cel mai mic cumulat pe întregul drum va fi declarată câştigătoare. Pericolele călătoriei vor pune la grea încercare nu doar vehiculele, ci şi echipele care s-au luat la întrecere cu timpul - şi unele cu altele. Fiecare echipă este mai determinată ca niciodată să câștige provocarea și să învingă sălbăticia extremă din Alaska.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră