History: „Pe urmele uriașilor”, un nou serial despre umanoizii giganţi din America de Nord

18 Mai 2015
History: „Pe urmele uriașilor”, un nou serial despre umanoizii giganţi din America de Nord
Canalul TV History a pregătit pentru telespectatori un nou serial captivant: „Pe urmele uriașilor”. Emisiunea va debuta pe 20 mai, iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 22:00.

Jim și Bill Vieira au pornit într-o expediție pentru a investiga teoria incredibilă conform căreia miturile și legendele pe care le-am auzit cu toții despre uriași au de fapt origini ancorate în realitate. Emisiunea TV arată cum, în urmă cu câțiva ani, frații Vieira au descoperit o serie de structuri speciale de piatră și tuneluri care ar putea fi indicii ale unei civilizații pierdute, care nu a fost menționată niciodată în cărțile de istorie.

Pornind de la această descoperire, Jim a cercetat peste 1000 de schelete înalte de peste 2 metri, descoperite în America în secolele 19 și 20. Cercetări ulterioare i-au condus la o descoperire înfiorătoare: în centrul acestei civilizații pierdute se afla o rasă de umanoizi uriași care străbăteau, odată, America de Nord.

Astfel, serialul „Pe urmele uriașilor” îi va urmări pe frații Vieira căutând dovezi pentru a-și confirma teoria care pare să fi alunecat printre degetele istoriei. Aceștia vor cerceta prin încăperi secrete, tuneluri subterane și misterioase movile funerare în căutarea unui os , a fir de păr sau a oricărei alte structuri purtătoare de ADN care să confirme sau infirme teoria conform căreia au existat uriași pe pământ.



 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră