Diseară, la 23.00, „Burlăcița” alege cei trei finaliști ai acestui sezon

15 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Diseară, la 23.00, „Burlăcița” alege cei trei finaliști ai acestui sezon

Inima Danielei Crudu bate cu siguranță din ce în ce mai tare! Duminică, de la 23:00, la Antena 1, Burlăcița trebuie să decidă care sunt cei trei concurenți care, pe parcursul întregului sezon al reality show-ului, i-au demonstrat că au toate calitățile necesare pentru a-i deveni parteneri pe viață. Rămâne de văzut cine va obține mult râvnita cheie către sufletul și dormitorul Danielei, pentru că în această ediție lucrurile dintre ea și pretendenți devin din ce în ce mai serioase și, implicit, mai intime.

Încă de la bun început, Radu Vâlcan le transmite lui Lucian, Pietro, Alex și Valentin că regulile jocului se schimbă: fiecare va avea parte de un fantasy date cu Daniela, dar le este interzis să-și mai povestească unul altuia cum și l-au petrecut și ce s-a întâmplat între ei și „Burlăciță”. „Am mari emoții și cred că transmit asta prin toți porii”, declară Daniela, simțind că momentul în care trebuie să ia decizia finală este din ce în ce mai aproape.

Cine reușește însă să prindă un loc în marea finală a reality show-ului și cine este cu un pas mai aproape să o cucerească definitiv pe „Burlăciță”, duminică, de la 23:00.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră