“Am fost mai emoționată ca în ziua nunții”. În culisele primului concert susținut de Delia la Sala Palatului, “Aripi de vânt” (VIDEO)

30 Mai 2015
“Am fost mai emoționată ca în ziua nunții”. În culisele primului concert susținut de Delia la Sala Palatului, “Aripi de vânt” (VIDEO)
Mii de oameni s-au bucurat în această primăvară de primul concert susținut de Delia la Sala Palatului. Diva din juriul show-ului „X Factor” de la Antena 1 și-a surprins fanii cu un playlist inedit, invitați de calibru și ținute care mai de care mai spectaculoase. Duminică, de la 22:00, în cadrul producției „Star special: Delia – Pe aripi de vânt”, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea nu doar momente intense din timpul concertului, ci și detalii suprinse în culisele unei astfel de producții.

„A fost clar cea mai emoționantă zi din viața mea, poate chiar mai emoționantă decât ziua nunții, am lucrat luni întregi la pregătirea acestui show, nu mă așteptam să fie atât de complicat, am avut o echipă foarte bună lângă mine care m-a ajutat să duc la bun sfârșit tot ce mi-am dorit, în frunte cu cel mai complicat moment, zborul. Știu că nu se vede, dar ca să ajungi de pe scenă până în punctul din care am zburat sunt sute de scări și am avut puțin timp la dispoziție să le urc. M-am pregătit special și pentru momentele de dans și niciun detaliu din show nu a fost lăsat la întâmplare, totul a trecut și prin mâinile mele. Sunt foarte mulțumită de rezultat și pregătesc ceva și mai spectaculos pentru anul viitor.”, a declarat Delia. 



 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră