De Dragobete, Andreea Marin, dezvăluiri inedite făcute Iulianei Tudor, la Smart FM

24 Feb 2017
De Dragobete, Andreea Marin, dezvăluiri inedite făcute Iulianei Tudor, la Smart FM

Andreea Marin este invitata Iulianei Tudor în noul sezon al emisiunii sale de la radio, "Petrecerea". Printre multele poveşti auzite la Smart FM, cunoscutul om de televiziune a povestit detalii neştiute despre petrecerile de altă dată, despre părinţii săi, despre Violeta şi despre oamenii dragi.

"Sunt un om foarte energic, îmi place să -mi trăiesc viaţă prin toţi porii. Îmi amintesc de petrecerile părinţilor mei", a spus Andreea Marin.

Despre muzică şi petreceri

Întrebată apoi ce muzică ascultă la o petrecere, Andreea a mărturisit cu sinceritate că cea care i-a făcut de curând un playlist este chiar fiica să, Violetă.
"Am pe telefon un Playlist făcut de fiica mea, care includ melodiile semnate Ariana Grande. Ariana este o adolescentă care cântă bine, este sexy, este energică, iar fiica mea este fanul ei. Mai mult, îmi place Rihanna, muzică lui Justin Bieber, Justin Timberlake, Annie Lennox, Adele, dar şi muzica românească veche. ", a mai spus Andreea Marin.

Pe cine ar aşeza la masă ei, dacă ar da o petrecere, Andreea a dat cel mai impresionant şi neaşteptat răspuns: "Fiica mea nu ar putea lipsi. Este o petrecăreaţă, la fel ca părinţii săi. Aş mai invită şi două personaje care au ştiut întotdeauna să se bucure de viaţă: părinţii mei. Apoi, mi-ar face mare plăcere să o am la masă mea pe Sofia Vicoveanca, pentru că îmi place mult şi o respect. Şi, nu în ultimul rând, aş invita o tânăra artista pe care o iubesc: Alexandra Uşurelu. Cred că am avea o petrecere cu de toate".

Despre primul sărut
Pentru că azi este Dragobetele, Iuliana Tudor nu a ratat ocazia şi a întrebat-o pe Andreea dacă îşi mai aminteşte de primul sărut. Această a rememorat momentul inedit. "Da. Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea. Eram o puştoaică, a fost pe furate. S-a întâmplat în şcoală".
Cât priveşte cea mai frumoasă reuşită în dragoste, Andreea Marin a continuat. "Cea mai frumoasă reuşită în dragoste a fost copilul meu şi, trebuie să recunosc, te legi într-un anume fel de omul alături de care ai un copil. Nu am făcut nimic mai bun în viaţă decât acest copil", a mai spus vedeta TV.

La întrebarea:  "Până unde te dăruieşti unui bărbat?",  Andreea a răspuns cu aceeaşi sinceritate: "Până mult prea departe, iar acest lucru, dacă nu ai un partener pe măsura sentimentelor tale, poate fi luat drept "aşa mi se cuvine". Şi aici este vorba de echilibru. Aşa ajunge celălalt să creadă că totul i se cuvine".

Despre căsătorie şi dragoste de la prima vedere
"Mai cred în căsătorie. De ce nu? Până la urmă, este o chestiune de viziune, de opţiune,  de chimie", mărturiseşte Andreea Marin. Tot ea i-a mărturisit Iulianei Tudor la Smart FM ce crede despre dragostea la prima vedere.

"Cred în dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat şi îmi place ideea asta,  atracţia aceasta , dincolo de cuvinte, pentru că îmi place să trăiesc cu pasiune", mai spune Andreea Marin.
_____________________________________

Începând cu ora 19, puteti asculta emisiunea Petrecere, realizată de Iuliana Tudor, a cărei invitată este Andreea Marin, pe frecvența Smart FM - 107,3, sau urmărind stream-ul audio - pe smartfm.ro sau transmisia video de pe pagina de Facebook a Smart FM - Smart FM 107,3 Bucuresti

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră