De-ajuns cu Babele, alegeți-vă o Domnișoară!

23 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
De-ajuns cu Babele, alegeți-vă o Domnișoară!

De ajuns cu-atâtea zile de început de martie, cu Babe potrivnice și încruntate, de-ajuns cu atâtea cojoace, țâfne și ranchiună. De ajuns zgribuliților cu capul ascuns între umeri, cu nasul în batiste și mâinile tremurând în buzunare.Îndreaptă spatele, privirea-nainte, încredere și cutezanță, ne vom bate cu iarna și vom recâștiga primăvara noastră, pe cea din toți anii, dar mai presus de asta, pe cea din noi de care ne este atât de dor.

V-așteaptă mângăierea soarelui, aerul ce răbufnește din pământ cu mii de mirosuri, de mult cunoscute, dar sorbite cu nesaț, ca și cum ar fi pentru prima oară. E vremea să renaștem, să învățăm din nou să încolțim, să înmugurim, să fim cei ce-au fost, chiar aici, în noi cei ce suntem, mai frumoși și mai liberi ca niciodată.  V-așteaptă trapul inimii în galop, care o ia la goană, întodeauna străină de rațiunea care-i pune deseori bariere. V-așteaptă o realitate îmbrăcată în haine regale, de vis. 

Treziți-vă! E vremea să terminăm cu Babele din martie, să le trimitem uitării și să alegem Domnișoare!

Oferta e la îndemâna, în fiecare dimineață, la matinalului SMART FM, adusă de Marius Tucă și Marius Manole vă încânta, plăsmuită în versuri, câte o Domnișoară - Singurătate, Insomnie, a Ființei Tale, Voodoo, Muza, de Altădată, Erezie, Noapte Bună, Fără Nume...

Ascultă SMART FM în fiecare dimineață și alege în locul unei Babe de martie, o Domnișoară!

1 martie - Domnișoara Noapte Bună
2 martie - Domnișoara Insomnie
3 martie - Domnișoara Ființei Tale
4 martie - Domnișoara Erezie
5 martie - Domnișoara Muză
6 martie - Domnișoara Fără Nume
7 martie - Domnișoara Voodoo
8 martie - Domnișoara Singurătate
9 martie - Domnișoara De Altădată

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră