BBC gafează în stil mare! Misterul cadavrului care clipește (VIDEO)

25 Feb 2016 | scris de Veronica M. Florentina
BBC gafează în stil mare! Misterul cadavrului care clipește (VIDEO)

Inițial, s-au plâns de calitatea proastă a sunetului. Mesajele de nemulțumire au inundat rețelele de socializare și site-ul oficial al BBC, mii de telespectatori afirmând că BBC le-a înșelat așteptările.

Și asta nu e tot. În urmă cu două seri, după difuzarea unui nou episod, fanii pur și simplu au "explodat" de furie.

Mai mulți telespectatori vigilenți au surprins momentul în care actrița Amelia Bulmore, care în serial joacă rolul personajului Vicky Fleming, face o gafă incredibilă.

Vicky Fleming, care în episodul precedent fusese violată și ucisă, se afla întinsă pe o masă, la morgă. Scena, cu un puternic impact emoțional, a fost imediat dusă în derizoriu și ridiculizată pe Twitter și nu numai, după ce fanii vigilenți au postat imagini în care se vede cum "cadavrul" deschide ochii și clipește.

"Nu am mai văzut niciodată un cadavru! A mai văzut cineva că femeia moartă a clipit?", a scris @CarlyJones1907 pe Twitter.

"Am urmărit prima serie și iubesc Happy Valley. Cu siguranță însă cadavrele nu clipesc! Lol", a scris și ‏@CherylDehaney.

Daily Mail scrie că această scenă este o nouă gafă incredibilă a BBC, care "s-a mai confruntat cu critici dure din cauza problemelor la sunet, la începutul celei de-a doua serii a dramei polițiste".

Serialul Happy Valley are în centru experiențele polițistei Catherine Cawood.

Catherine categoric nu are o viață ușoară: divorțată, între două vârste, trăiește cu sora ei Clare (Siobhan Finneran) și nepotul Ryan, pe care îl crește singură după ce fiica ei s-a sinucis. Catherine conduce echipa de polițiști din așa-numita "vale fericită" (zonă celebră pentru traficul de droguri), iar viața ei nu foarte bogată în evenimente va fi dată peste cap de apariția lui Tommy (James Norton), bărbatul care i-a violat brutal fiica, împingând-o la sinucidere. Obsedată să-l confrunte, Catherine nu știe că Tommy este implicat în răpirea lui Ann Galagher (Charlie Murphy), fiica unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din regiunea Yorkshire. Cele două fire narative se vor ciocni brutal.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră