AGERPRES a lansat un flux de știri pentru Republica Moldova

13 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
AGERPRES a lansat un flux de știri pentru Republica Moldova

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat un flux special de știri pentru Republica Moldova, a anunțat vineri, la Chișinău, directorul general al agenției, Alexandru Giboi.

 

Potrivit acestuia, fluxul, care va conține știri de interes pentru cititorii din Republica Moldova, poate fi utilizat în mod gratuit de mass-media din Republica Moldova, după înregistrarea utilizatorului la departamentul de marketing al AGERPRES (marketing @ agerpres.ro).

 

"Sper ca acest flux va fi bine primit de presa de limba română din Republica Moldova. Prin el venim în sprijinul publicului moldovean cu informații de calitate, echidistante și la cele mai înalte standarde profesionale", a afirmat Alexandru Giboi.

 

Ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a apreciat noul produs al AGERPRES, despre care a spus că "era așteptat în Republica Moldova".

 

"Felicit AGERPRES pentru acest demers de a transmite pachete de știri speciale pentru Republica Moldova. Aceste pachete de știri pentru Republica Moldova erau mult așteptate de către publicul din Republica Moldova, de către publicul care este interesat de ceea ce se întâmplă în România. Este și unul din elementele mandatului meu asumate. Mi-am dorit la începutul mandatului meu să avem mai multă presă de limba română în Republica Moldova și acest parteneriat cu AGERPRES mi se pare esențial", a declarat Stoenescu.

 

De asemenea, Agenția Națională de Presă AGERPRES a vernisat vineri, în premieră la Chișinău, o expoziție cu o parte dintre cele mai valoroase fotografii din arhiva proprie.

 

Expoziția este găzduită de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și a fost deschisă cu prilejul Consiliului Consultativ Mass-Media România — Republica Moldova. Ea cuprinde imagini care ilustrează momente importante atât din istoria României, cât și a Republicii Moldova.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră