HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ghinion, Noroc sau Destin? Află ce Spun Astrele

18 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ghinion, Noroc sau Destin? Află ce Spun Astrele

BERBEC
Vesti negative de la sau despre o femeie tanara, de la distanta. Posibile probleme sentimentale. Cheltuieli exagerate sau probleme financiare neasteptate. Achizitii amanate sau cu probleme etnice Neintelegeri, certuri si nervozitate din planul profesional sau social, in legatura, in special cu persoane tinere. Probleme in plan relational, desi unii pot avea, in paralel, armonie sentimentala cu alta persoana. Situatia se va mai imbunatati de la mijlocul saptamanii. Unii vor calatori. Altii vor primii banii cu intarziere sau mai devreme decat de obicei.


TAUR
Nativii cresc in energie, in putere si in curaj. Multi vor primi bani. Problemele in plan profesional sau blocajele profesionale continua, dar e posibila o rezolvare foarte recent. Posibile disensiuni si nervozitati din obiective profesionale sau financiare.


GEMENI
Stabilitate relationala, in ciuda unor eventuale disensiuni, ori neintelegeri. Spor si rutina in plan profesional. Multi vor creste in energie si vor primi bani. Unii primesc vestea maririi salariale sau un oarecare spor financiar. Partenerul poate avea probleme la servici sau probleme de sanatate. Poate ca trebuie sa tina locul unei colege, ori apare o neintelegere trecatoare cu o colega.


RAC
Desi cariera tinde spre o mai buna stabilitate, apar sau continua probleme la servici si neintelegeri pe plan profesional. Atentie la agitatie si posibile certuri in plan relational. Penru nativi, dar mai ales pentru parteneri incepe de la mijlocul saptamanii o perioada financiara avorabila, mai stabila au chiar de crestere a sporului.


LEU


Sansa de exprimare a sentimentelor. Intalnire sentimentala; posibilitatea intalnirii unui eventual partener. Pentru unii aceasta situatie va fi in acelasi timp cu cu dizarmonie sentimentala sau cearta cu o alta persoana, posibila partenera. Studiile si examenele nu sunt favorizate. Multi voe avea probleme in comunicare, neintelegeri sau certuri, nu doar in plan relational. Unele colaborari, afaceri, acte, ori relatii sociale, dar si relatia cu strainatatea pot avea probleme, datorita unor iluzii nu tocmai recente sau datorita altor cauze. Nervozitate neasteptata, probabil datorita unor deziluzii. Atentie la sanatate, mai ales in cazul unor probleme cronice. De la mijlocul saptamanii incepe o perioada mai favorabila financiar, iar pentru unii si rofesional. Multi vor primi bani.


FECIOARA


Vesti din strainatate de la o doamna sau o persoana din familie. Posibile calatorii. Sanse si succes in evolutie spirituala, studii si examene. Succes profesional, buna intelegere cu o sefa sau aprecieri la servici. Un obiectiv poate fi atins. Certuri cu o femeie tanara din familie. Posibile probleme in casa, dar pentru unii si in plan sentimental. Nu sunt excluse certuri neasteptate. Probleme financiare sau certuri cu partenerul, ori o persoaa tanara, in legatura cu banii. Pentru multi va incepe o perioada mai buna la servici.


BALANTA
Neintelegeri sau certuri cu persoane din familie si cu partenerul. Posibila desptartire de partener. Pentru multi va incepe o perioada mai favorabila sentimental, dupa mijlocul saptamanii. Atentie la sanatate. Atentie la acte si afaceri mai vechi. Ele nu au o perioada avantajata. Nici colaborarile profesionale.


SCORPION
Probleme la servici, de natura tehnica, ori datorita unor neintelegeri si certuri cu persoane tinere. O innoire poate fi amanata. Altfel, nativii cresc in energie si au o perioada relationala favorabila. Nu e exclus castigul unor bani. Pe de alta parte pot aparea si unele probleme financiare.


SAGETATOR
Probleme la serviciu, probabil cu o colega sau cu o sefa. Un obiectiv e amanat sau nu se realizeaza. Domeniul financiar e avorizat. Multi vor castiga bani. Unii beneficiaza de cresteri salariale sau de sporuri financiare. Cariera evolueaza bine. Dezvoltare profesionala. Unii avanseaza in pozitie profesionala, ori sociala. Cei mai multi au, insa de rezolvat niste situatii profesionale din trecut.


CAPRICORN


Nativii se confrunta cu o stare generala de anxietate, pot deveni suspiciosi si nervosi. Asta si datorita intarzierii sau amanarii unor obiective in care cei depind de altii. Paralel, insa e o perioada a afirmarii profesionale, administrative, de succes prin decizii proprii, iar mijlocul saptamanii aduce inceputul unei perioade stabile financiar si posibil mai buna in planul banilor. Probleme in casa, ori probleme tehnice. Atentie la sanatate. Posibile contradictii sau neintelegeri cu o femeie, prin telefon.


VARSATOR
Probleme neasteptate in comunicare, inclusiv in plan profesional. Neintelegeri si certuri. Nervozitate, deziluzii, dar si noi iluzii. Atentie la chestiuni negative imprevizibile. Atentie la sanatate, la sistemul nervos, picioare si la caile respiratorii. Proiect nou sau oportunitate noua pe plan profesional. Incepand cu mijlocul saptaanii acesti nativi cresc in putere, in energie si in sansa prin decizii proprii.


PESTI
Pentru multi apare un raport favorabil intre bani si cariera. Pe de alta parte, cariera este stabila si avantajata, pentru unii, cu ascensiune in functie, ori cu un proiect nou, dar pe de alta parte exista si unele probleme in plan profesional, probabil in legatura cu o deplasare. O calatorie in scop profesional poate fi amanata. Un alt scop profesional poate avea probleme si poate fi amanat. Relatia e stabila, dar pot aparea unele disensiuni in comunicare. Atentie la probleme financiare neasteptate.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Horoscop

Ultima oră