Scuza penibilă a unui milionar acuzat de viol: "M-am împiedicat, am căzut peste ea..."

10 Dec 2015 | scris de Cristi Semeghin
Scuza penibilă a unui milionar acuzat de viol:

Un milionar britanic neagă acuzația de viol a unei adolescente, susținând că nu a existat nicio agresiune sexuală, toată întâmplarea fiind rolul hazardului, într-un moment care a întrunit toate condițiile ca cei prezenți să fie la locul potrivit, în momentul nepotrivit.

Ehsan Adulaziz, un dezvoltator imobiliar londonez, este acuzat că ar fi forțat o tânără în vârstă de 18 ani să întrețină relații sexuale cu el, în apartamentul său.

Bărbatul de 46 de ani o cunoscuse pe tânără într-un club de noapte, unde aceasta era însoțită de o mai veche prietenă de-a sa.

Galant, Abdulaziz s-a oferit să le conducă pe cele două prietene acasă, unde petrecerea urma să continue...

Potențiala victimă își amintește că s-a trezit pe canapeaua din apartamentul bărbatului, aflat în plin proces de împlinire a poftelor trupești, fără să fi avut consimțământul său, adică viol!

Tânăra a părăsit în grabă apartamentul, după ce nu a reușit să capete mare ajutor la prietena sa, care împărțise dormitorul alături de milionar, aceasta preferând să doarmă în continuare.

După ce a fost reclamat la poliție și arestat, prima versiune a lui Abdulaziz a fost că de fapt tânăra a încercat să-l atragă în mrejele sale și s-ar fi enervat după ce ar fi refuzat, oferindu-i la schimb un taxi care să o conducă acasă.

A doua versiune a milionarului a apărut după ce examenul legiștilor a probat existența unui contact sexual.
Deci, țineți-vă bine, bărbatul pretinde că după ce a făcut sex cu prietena potențialei victime, cu penisul încă erect, în drum spre bucătărie, unde dorea să-și pună un pahar cu apă, s-a împiedicat și a căzut peste tânără, penetrând-o din greșeală!!!

Cu siguranță, până la viitorul termen al procesului, milionarul britanic și avocații săi fie vor găsi o poveste mai plauzibilă, fie vor ajunge la o înțelegere financiară usturătoare cu presupusa victimă.

telegraph.co.uk

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră