A ajuns în închisoare pentru că a urlat de plăcere. Vecinii nu au mai suportat: era recidivistă

01 Iun 2015
A ajuns în închisoare pentru că a urlat de plăcere. Vecinii nu au mai suportat: era recidivistă
O femeie din Marea Britanie a fost condamnată, luni, de un tribunal din Birmingham, la două săptămâni de închisoare cu executare pentru că a urlat şi strigat în timpul actelor sexuale şi a provocat neplăceri vecinilor. Femeia, a cărei vârstă nu a fost precizată, a făcut deja obiectul unei plângeri pentru aceleaşi fapte, scrie 20min.ch.

Vineri, însă, un judecător de la Birmingham Country Court a concluzionat că a fost vorba despre recidivă, după ce au sosit noi plângeri din partea vecinilor excedaţi. „La 29 ianuarie dimineaţa, în jurul orei 05:00, acuzata s-a făcut vinovată de urlete şi strigăte în timpul actelor sexuale la un aşa nivel sonor, încât a provocat neplăceri vecinilor”, a declarat judecătorul Emma Kelly.

Vecinul a precizat că zgomotul l-a trezit din somn şi că acesta a durat zece minute. Acuzata, al cărei prenume este Gemma, s-a certat cu iubitul ei dimineaţa devreme şi a înjurat şi trântit uşile deşi era încă noapte.

Plângerea a fost depusă de consiliul municipal din Birmingham, el însuşi sesizat de locatarii unui imobil în care locuia acuzata, care era unul cu apartamente sociale. „Ne-a înnebunit pe toţi. Toţi vecinii s-au aliat pentru a o da afară. Bărbaţii veneau şi plecau tot timpul. După asta, dormea toată ziua. Au fost cei mai îngrozitori ani ai vieţii mele”, a declarat o veină pentru Birmingham Mail, o publicaţie locală.  

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră