Dezvăluire bombă! Putin și Trump se înțeleg așa de bine fiindcă au origini românești!

22 Noi 2016 | scris de Cristi Semeghin
Dezvăluire bombă! Putin și Trump se înțeleg așa de bine fiindcă au origini românești!

Acest "adevăr", fără de care nu mai puteam trăi, a ieșit la iveală țopăind din site, în site, copiat de la cap la coadă, fiecare dintre acestea citându-l ca sursă pe precedentul.

Semidocte, articolele menționate fac referire la declarațiile unei persoane lipsite de identitate, dar care este jurnalist rus și ale cărui vorbe beneficiază chiar și de ghilimele: "Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină. Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută la Stănileşti, pe Prut, în 1711".

Dar, pentru a ajunge la actuala formă de manifestare - presedinte rus, arborele genealogic al lui Putin a trebuit să înflorească și să dea roade, și nu oriunde, ci chiar în apropierea puterii: Stalin. Astfel, suntem informați că bucătar tiranului rus se numea Vladimir Vladimirovici Putină, vă e clar că era chiar bunicul lui Putin!

Simțindu-ne jenați de capacitatea profesională manifestată de presa online din România, dorim să ripostăm cu temeinicie, anunțându-vă în rândurile acestui articol că nu numai Putin are origini românești, ci și Trump...

Ei da, chiar Trump! Un jurnalist american a descoperit că originile lui Trump sunt în România, mai precis în Făurei. Din păcate pentru Trump, el se vede nevoit să împartă calitatea de fiul al orașului chiar cu Bănel Nicoliță, o vedetă locală mult mai pregnantă în memoria cetățenilor.

Același jurnalist american spune că inițial familia din care provine viitorul președinte american se numea Culiță, numai că stră-străbunicul acestuia a plecat din Făurei la Brăila, devenind marinar.
Singur supraviețuitor al unui naufragiu, Culiță a încasat toată asigurarea navei, un vapor grecesc, și a investit banii într-un tramp - navă de comerț care navighează din port în port pentru a fi închiriată (definiție dexonline.ro).

După ce a omenit pe mulți dintre concetățenii săi, angajându-i marinari, Culiță a devenit mai cunoscut în Făurei ca Tramp, iar un notar, sub influența tulburelului, a trecut în catastif această poreclă în locul numelui de familie, atunci când a înregistrat nașterea unuia dintre fii săi.

Tramp a părăsit România în timpul Războiului de Independență, păstrând ca ocupație transportul fluvial de mărfuri, și așa a ajuns în Germania, unde s-a îndrăgostit, s-a căsătorit și s-a așezat la casa lui, în Rhenania-Palatinat, în Kallstadt, locul de baștină al bunicilor lui Trump (fost Tramp, fost Culiță).

Lucrurile sunt cât se poate de clare, nu? Din păcate, chiar nu vă putem oferi aceeași informație și despre actualul președinte al României, ale cărui origini germane sunt foarte bine cunoscute, dar vă asigurăm că vom face tot posibilul să vă oferim primii informația cu privire la vreun bunic, străbunic sau orice altă rudă ale cărei origini românești s-au pitit în uitare și necunoaștere...

Trebuie să mai precizăm că acest articol este un pamflet și trebuie tratat cum se cuvine!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră