SENZAȚIONAL! Știre-bombă cu o doamnă și-o plăcintă

30 Mai 2016 | scris de Luiza Moldovan
SENZAȚIONAL! Știre-bombă cu o doamnă și-o plăcintă
O știre senzațională ne reține și de această dată, atenția. Evenimentul vine, de această dată din Arad, acolo unde, notează o reputată agenție de știri, s-a întîmplat ca o funcționară din domeniul public de administrație să iasă pînă la patiseria din colț ca să-și cumpere o plăcintă. 
 
Dar nu orice fel de plăcintă, ci una cu brînză. 
 
Și nu cu orice fel de brînză, ci cu brînză sărată.
 
Reputata agenție de știri notează că, ajunsă înapoi la biroul ei, doamna funcționar public și-a scos plăcințica din punguță (parc-o și vedeți, nu?) și, ca o nebună, s-a năpustit asupra acesteia.
 
Doamna a mai apucat să muște doar de cîteva ori din plăcinta cu brînză sărată, cînd s- oprit înmărmurită.
 
Deoarece, notează vigilent redactorul agenției de știri, în mijlocul unei plăcinte care ar fi trebuit să fie albă se afla ceva negru. 
 
Care n-ar fi trebuit să se afle acolo. 
 
Deoarece nimeni, niciodată, în toată viața lui, n-a mai văzut ceva negru în ceva alb, mai ales dacă acel ceva alb e o plăcintă cu brînză.
 
Giiizăs!
 
Redactorul agenției de știri se precipită în știre încă și mai mult și notează că ceva necurat era la mijloc!
 
Cu vigilență jurnalistică demnă de toată stima, redactorul culege apoi cuvintele doamnei funcționar care s-a arătat extrem, dar extrem de indignată, întrucît în mijlocul plăcintei, acel negru observat de doamna funcționar public era o agrafă de birou, neagră de la cît a stat în cuptor. 
 
Potrivit redactorului agenției de știri, „mai multe colege ale femeii au fost martore la incident”!
 
Cu alte cuvinte, prezența agrafei în plăcintă poate fi probată și de colegele femeii! Important de reținut! 
 
Acesta nu notează dacă doamna a scos capsa din plăcintă și a continuat să mănînce sau dacă, pur și simplu, aruncat-o, cu scîrbă, la gunoi.
 
Tot ce am mai aflat din știrea agenției este că de la patiseria în cauză mulți copii își cumpără plăcinte și mușcă „grăbit” din ele, riscînd, astfel, să-și prindă dinții-n agrafă!
 
Potrivit agenției de știri, „reprezentanții patiseriei nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere”. 
 
Noi îi mai așteptăm pe reprezentanții patiseriei cu un punct de vedere, chiar dacă nimeni în lumea asta nu-i mai așteaptă. 
 
Înapoi în studio! 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră