Penitenciarul Rahova: Slujbă religioasă pentru alungarea unei fantome!

02 Mai 2017
Penitenciarul Rahova: Slujbă religioasă pentru alungarea unei fantome!

Deținuții încarcerați în camera 17 a penitenciarului Rahova au solicitat conducerii închisorii sfințirea camerei în care își ispășesc pedeapsa, după ce, timp de câteva nopți, spun c-au fost treziți de un fenomen mai mult decât normal, adică, paranormal...

Pușcăriașii, citați de Spynews, au declarat în cererea făcută că, de ceva vreme, "la scurt timp după ce se dă stingerea, spiritul fostului lor coleg li se lasă rece pe piept, le bate în rama de la paturi sau, pur și simplu, îi dezvelește în timpul somnului.

După ce preotul ar fi ținut deja o slujbă în celula afectată de fenomenul poltergeist, s-ar fi lăsat liniștea, lucru dedus prin aceea că deținuții nu au revenit cu o nouă cerere legată de alungarea fantomei. 

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, nu a dorit să comenteze subiectul declarând că "problemele de natură personală invocate de deținuți nu pot fi făcute publice".

De menționat, pentru cei mai pragmatici și cu simțul realității, că deținuții din celula 17 a Penitenciarului Rahova sunt condamnați pentru trafic de droguri...

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră