Paris Hilton este devastată. A murit Tinkerbell, cel mai bun prieten al ei din ultimii 14 ani

25 Apr 2015
Paris Hilton este devastată. A murit Tinkerbell, cel mai bun prieten al ei din ultimii 14 ani
Tinkerbell, faimosul chiuaua pe care Paris Hilton l-a tinut in brate in numeroase poze, a murit de batranete. “Ma doare sufletul, sunt devastată”, a scris ea pe Instagram. “Dupa 14 ani uimitori petrecuti impreuna, copilasul meu, Tinkerbell, a murit de batranete. Ma simt ca si cum as fi pierdut un membru al familiei. Era un caine incredibil si special. Am trecut prin multe impreuna. Nu-mi vine sa cred ca nu mai este”.
Paris Hilton i-a dedicat o pagina intreaga pe Instragram, cu numeroase poze catelului care “traise o viata luxoasa”. Ea fusese extreme de legata de micut, iar in 2004, cand acesta disparuse de acasa, aparuse intr-o emisiune a canalului Fox anuntand o recompense de 5.000 de dolari. Cateva zile mai tarziu catelul a aparut dar misterul aparitiei si disparitiei sale nu a fost elucidate de catre presa.
Cu toate acestea, viata merge inainte pentru Paris Hilton. Pentru a compensa pierderea avuta ea si-a cumparat doi catei la fel de mici din rasa Pom Pom pentru care a platit 25.000 de dolari. Unul dintre ei l-a dat cadou mamei sale, de ziua ei.

Hilton then dedicated her Instagram page to Tinkerbell for the day, posting a host of pictures of a pooch who "lived a long, beautiful, luxurious & exciting life." It was a life that included going AWOL for a week in 2004, which resulted in "missing dog" notices going up in West Hollywood and a $5,000 reward being offered for her return. Yup, she made it home in one piece -- albeit without an explanation.

"She lives with my mom part time, since I travel so much," Hilton told Celebuzz in 2012 while showing off her many animals, including a pet pig and a miniature pony. "Plus Tinks is very jealous of my other dogs. My mom spoils her so much and treats her like her baby."
The purse-proportioned pup was, of course, a regular on "The Simple Life," Hilton's reality show with Nicole Richie.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră